U/19: Kynismen afgørende da mestrene sejrede i Brøndby

En offensiv affære mellem Brøndby og FC Midtjylland endte med en smal sejr til de forsvarende midtjyske, mestre.

U/19: Brøndby IF 1-2 FC Midtjylland
0-1 Mads Vang (20)
0-2 Aziz Essaisi (34)
1-2 Christian Enemark (72)

Første halvleg var en livlig affære med et lille overtag til FC Midtjylland, der skabte lidt flere chancer end de blågule værter. Derfor var det også fortjent nok, da Mads Vang efter 20 minutters spil viste skarphed, og sparkede en bold ind fra kanten af feltet. 1-0 til FC Midtjylland.

Det var svenske Aziz Essaisi, der lagde bolden til rette for Mads Vang ved 1-0-målet, og cirka et kvarter senere var den svenske offensivspiller selv i målscorerens rolle, da han stak afsted på en aflevering fra Mads Olsen. 2-0 til FC Midtjylland, og så så det svært ud for Brøndby at vriste point ud af de forsvarende mestre.

Alligevel var de blågule godt med i opgøret hele vejen igennem, og specielt i anden halvleg blev der arbejdet hårdt for at komme tilbage. Med små 20 minutter tilbage af opgøret kom der en reducering, da Christian Enemark headede bolden i mål ved bagstolpen ved en hjørnesparkssituation. 1-2.

Brøndby pressede på for en udligning, og kort før tid havde Joel Kabongo da også en god mulighed. Den manglende kynisme manglede dog, hvorfor FCM løb med sejren i Brøndby.
FC Midtjylland går på vinterpause på en delt førsteplads med FCK (FCM har dog spillet en kamp mindre), mens Brøndby har haft en lidt svingende efterårssæson, og ligger på en ottendeplads.

In this article