Udland R15, fravalg af Danmark

Der er masser af dansk talent i udlandet – men hvordan går det de unge håbefulde spillere? Det samler D’BOLD op på hver torsdag. Denne Talenttid bliver desværre den sidste med et stort – tidligere dansk – forsvarstalent.

Preussen Münster U/19 1-2 Borussia Dortmund U/19
0-1: D. Wanner (5)
0-2 J. Beste (11)
1-2: N. Möllmann (13)

Jacob Bruun Larsen var selvfølgelig med for Dortmund U/19, da de skulle til Preussen Münster for at spille. Dortmund kom lynhurtigt foran med to. Preussen Münster svarede hurtigt igen, men det var ikke nok. Dortmund U/19 vandt kampen, og de ligger nu nr. 2 i U/19 Bundesliga West. De har kun ét point op til førstepladsen fra Schalke 04. Jacob Bruun Larsen spillede hele kampen.

Augsburg U/19 0-1 Eintracht Frankfurt U/19
0-1: N. Mbouhom (75)

Dagens triste nyhed: Lasse Jürgensen meddelte tidligere i dag, at han har fravalgt det danske landshold. Dette bliver derfor sidste Talenttid med ham…

Augsburg U/19 skulle revanchere sidste rundes nederlag mod Greuther Fürth, hvor de fik en afklapsning på 4-1. Augsburg U/19 tabte dog endnu en gang, da de fik et sent mål imod sig. Lasse Jürgensen spillede hele kampen. Han fik skrabet et gult kort til sig i det 68. minut. Augsburg U/19 ligger dog stadig nr. 1 i U/19 Bundesliga Süd/Südwests. De har dog samme antal point som Kaiserslautern på 2. pladsen.

Stoke City U/18 1-5 Liverpool U/18
0-1: G. Johnson (16)
0-2: G. McAuley (24)
0-3: C. Jones (43)
1-3: Venancio Monteiro (58)
1-4: G. McAuley (59)
1-5: Rafael Camacho (85)

Lasse Sørensen var med, da Stokes U/18-hold tabte stort på hjemmebane til Liverpools ditto. Lasse Sørensen startede inde i hans sædvanlige 10’er-position lige bag angriberen. Man kunne tydeligt se på kampen, hvem der var tophold, og hvem der var bund. Stoke blev spillet ud af banen, og Liverpool vandt fuldt fortjent. Stoke City U/18 ligger nr. 9 med 13 point i 14 kampe i U/18 Premier League. De ligger og kæmper for at blive i midten af rækken med fare for at ryge ned i bundkampen. Lasse Sørensen spillede hele kampen.

Brentford B 7-1 Hanqzhou Greentown

Lukas Talbro var med og spillede hele kampen, da Brentfords B-hold mødte kinesiske Hanqzhou Greentown FC i en træningskamp. Brentford dominerede hele kampen, og det var også først i slutminutterne, at kineserne reducerede og dermed stjal et clean sheet fra Brentford. Talbro stod som altid for en masse skarpe indlæg fra sin vante back-position. Brentfords anden unge dansker, Justin Shaibu, var ikke med i kampen.

Tottenham Hotspur U/23 2-0 Derby County U/23
1-0: K. Walker-Peters (12)
2-0: S. Harrison (25)

Emil Riis startede på bænken, da Derby Countys U/23-mandskab var på en svær udebane i Tottenham. Begge hold ligger dog i bunden Premier League 2 (Division 1), så pointene var altafgørende. Emil Riis blev skiftet ind i det 68. minut på højrekanten. Det var dog ikke nok for at ændre på 2-0-stillingen. Efter kampen ligger Emil Riis og co. på sidstepladsen med to point op til både Reading U/23 og Tottenham U/23. Emil Riis og hans holdkammerater skal til at stramme sig op for at komme væk fra bundplaceringen.

Jong Ajax 1-0 Jong PSV
1-0: K. Sierhuis (60)

Der var dømt storopgør i Eerste Divisie, da Jong Ajax skulle møde Jong PSV. Markus Bay var i Ajax’ trup, mens Nikolai Laursen af en eller anden uvis grund ikke var i PSVs trup. Markus Bay kom dog desværre slet ikke på banen i storkampen. Han fik lov til at holde bænken varm.

FC Twente 1-0 Ajax Amsterdam
1-0: M. Klich (92)

Storspillende Kasper Dolberg var i startopstillingen for Ajax i storkampen ude mod Twente. Ajax havde brug for tre point for at følge med Feyenoord på 1. pladsen. Det blev det dog ikke til. Det var en tæt kamp, som længe lignede en uafgjort. I overtiden smed Twente en våd klud i hovedet på Ajax, da Klich scorede. Kasper Dolberg blev udskiftet i det 75. minut til fordel for Mateo Casierra.

In this article