Ukendt talent venter på det helt rigtige kontrakttilbud

Emre Vurucu er 16 år gammel og spiller lige nu på Farum BKs U19 hold. Egentlig hører han til at skulle spille på U17 holdet, men han har et stort talent og er rykket op for at finde mere udfordring. Hans store idol er Bajram Fetai som lige nu træner i FCN.

Emre Vurucu har siden han var helt lille altid drømt om at komme til at spille for FCN. En drøm han dog stadig venter på går i opfyldelse. Emre har trods sin unge alder tidligere spillet elite, men stoppede af kostårsager. Han er føler sig klar nu til at tage springet. Han er teknisk dygtig, hurtig og har en god spilforståelse.

– ”Jeg synes selv, at mit niveau ligger rigtig højt nu. Jeg er en meget dygtig og klog spiller. Jeg har været anfører i flere år, så jeg er også rutineret i at få et hold op og være der for alle de andre” siger han til D`BOLD

Emre har sit hjerte i moderklubben FCN og siger også, at hvis han fik muligheden for at vælge mellem FCN og FCK, tog han FCN:

-”Min klart største drøm er at komme op på Jeg trænede med dem en gang og fik en kamp for dem for i starten af 2016. Hele mit hjerte er i Farum BK/FCN, hvor jeg kender nærmest alt og alle og føler, at det mit hjem. Jeg vil forsætte med at træne og træne, indtil der kommer et godt klubtilbud” tilføjer han.

Emre har ikke rigtigt vundet nogle store titler, det største var skolefodbold i 2014, hvor han også var den yngste på holdet. Det er fra nu af hans karriere begynder, og det er nu, hvor han skal ud og få skabt sig en kontrakt og helst i FCN. Han er også villig til at opgive alt andet for at få en karriere som fodboldspiller

-“Jeg er selv villig til opgive alt for at få en god kontrakt. Selvfølgelig skal det også være en god klub med et godt fællesskab” tilføjer han.

Han har også fået meget hjælp og opbakning fra sin fætter Emirhan Vurucu, som også selv var en dygtig fodboldspiller, som desværre blev alvorligt skadet. Emre bliver et spændende talent at følge. Som nævnte spiller han i Farum BK, imens han også går i 1. G i HHX på Lyngby Handelsgymnasium. Det bliver spændende at se, hvor han er om et år.

 

 

 

 

In this article