Unge FCM-hold imponerer stort

FC Midtjyllands U/13-, U/14- og U/15-hold har alle sammen vundet hver deres respektive pulje i denne efterårssæson. Det er noget, som skaber stor glæde i FC Midtjylland.

FC Midtjylland har i mange år været en af de største på talentområdet i Danmark – måske endda den allerstørste. Det har vi set i U/17 og U/19 Ligaen, hvor de for det meste ender på de sjove pladser. Vi har selvfølgelig også set det på FC Midtjyllands Superliga-mandskab, hvor flere spillere fra klubbens akademi har fået chancen. I øjeblikket gælder det spilere som Mikkel Duelund, Rasmus Nissen, Kristian Riis, Mads Døhr Thychosen med flere.

Blandt de helt unge ulve kan de også spille fodbold. Det er netop blevet bevist ved, at FCMs U/13-, U/14- og U/15-mandskaber hver for sig har vundet deres pulje i denne efterårssæson. Det er meget imponerende! Det er rent faktisk første gang i FC Midtjyllands historie, at alle de tre ungdomshold vinder deres pulje i samme sæson.

Udover at de unge drenge har succes på hjemlig plan, har de også fået succes i udlandet. FC Midtjyllands ungdomshold har nemlig jævnligt været på udenlandsture. U/14-holdet vandt endda en turnering i Norge, efter at de i finalen slog den engelske storklub Tottenham.

Daglig leder for FC Midtjylland Elitefodbold, Bo Møller, udtaler til fcmklubsamarbejdet.dk:

– Det er naturligvis, fordi vi har mange dygtige fodboldspillere, men det bliver de kun, hvis vi har et stærkt setup med super motiverede og engagerede mennesker omkring dem. Vi har skabt gode resultater nationalt og internationalt, og vores spillere har udviklet sig helt fantastisk på bare ganske få måneder.

Han fortsætter:

– De enkelte teams omkring årgangene har arbejdet sindssygt målrettet og dedikeret med drengene, og det er en stor fornøjelse at være vidne til den udvikling, vi er inde i for tiden. Der er en positiv stemning omkring holdene med en god balance mellem konkurrence, individuel udvikling og et stærkt sammenhold.

In this article