Unge indskiftere var ikke nok til at redde FCM

Hele fire unge ulve var søndag aften i spil for FC Midtjylland. To af disse kom på banen hen imod slutningen af kampen, som et forsøg på at vende kampen fra et truende nederlag til rivalerne fra Aarhus GF.

Søndag aften var der rivalopgør på heden imellem FC Midtjylland og AGF. Ét rivalopgør som skulle vise sig at være uden et hav af chancer og det flotteste fodbold. Det lykkedes dog gæsterne fra Aarhus at bringe sig foran 0-1 i det 66’ minut. Målet blev sat ind af Alexander Juel Andersen efter klumpspil i feltet, og herefter satte FC Midtjylland unge offensive kræfter på banen i et forsøg på at vende kampen.

I første omgang var det Mikkel Duelund som, kort efter målet, blev skiftet ind og blot ni minutter senere var det Mikael Andersons tur til at komme på banen. Indskiftningen af de unge ulve medførte et solidt pres mod gæsternes mål. Det solide pres og de unge indskiftninger skabte dog heller ikke de helt store chancer for hjemmeholdet, og dermed måtte midtjyderne skuffende gå fra banen med et 0-1 nederlag til rivalerne fra Aarhus.

Ud over de unge offensive indskiftninger, var der også unge ulve i spil i den modsatte ende af banen. De to unge forsvarsspillere Kristian Riis og Rasmus Nissen var nemlig begge med fra start. Især Rasmus Nissen var fremtrædende og kom frem til mange flotte indlæg ind mod tårnhøje Paul Onuachu.

In this article