Vejle var i kontrol det meste af kampen og vandt sikkert 4-1 over HB Køge.

1-1: Mads Christiansen (19′)
1-2: Daniel Møller Berg (42′)
1-3: Albert Romme Jakobsen (49′)
1-4: Thais Damgaard (72′)

Kampen var knap nok nået at blive fløjtet i gang, før gæsterne fra Vejle havde bragt sig i front. Efter 45 sekunder lykkedes det nemlig Vejle-spilleren Albert Romme Jakobsen at sende bolden i netmaskerne efter et fint oplæg med hovedet fra Thais Damgaard.

Herefter sad vejlenserne på spillet, dog uden at komme frem til de helt store chancer.

I stedet for endnu et Vejle-mål kom udligning fra hjemmeholdet, hvor Mads Christiansen sendte bolden i mål direkte på hjørnespark.

Resten af halvlegen var en mere stille affære uden de helt store chancer, så stillingen var 1-1, da dommeren fløjtede til pause.

Anden halvleg startede på nogenlunde samme vis som den første. Vejle kom foran allerede efter to minutters spil, da Daniel Møller Berg scorede efter assist fra debutanten Alexander Jensen, og kun syv minutter senere kom scoringen til 3-1, da Albert Romme Jakobsen fik sendt bolden i nettet efter fint forarbejde fra Thomas Gundelund.

Køgegenserne kom ikke rigtig frem til de helt store chancer, og det var da også Vejle, der sad på det meste af spillet. Kampens sidste scoring blev da også endnu en scoring fra gæsterne, da Thais Damgaard med godt og vel otte minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede med et hovedstødsmål til slutresultatet 4-1.

Efter kampen er Vejle placeret på en syvendeplads, mens HB Køge ligger sidst på 14.-pladsen.