Ydmygende nederlag til Brøndby IF

I dag kl 13:00 mødtes FC Nordsjælland og Brøndby IF i reserveholdsligaen. Én kamp hvor Brøndby fik et ydmygende nederlag på 7-1 med hjem i baggagen.

I dagens kamp havde Brøndby tre unge talenter i startopstillingen i form af Viktor Anker på mål, Mads Juel Andersen i midterforsvaret samt Rezan Corlu og Daniel Stückler i offensive positioner. Derudover var bænken udelukkende besat af spillere fra U/19- og U/17 trupperne. Fra U/19 mandskabet var Christian Johansen, Tobias Noer, Andreas Kaltoft, Oliver Carrara, Magnus Häuser og Jacob Pryts med i truppen, imens Magnus Warming og Frederik Nørrestrand fra U-17 holdet også havde fået en plads i dagens trup.

FC Nordsjælland havde ligeledes fået plads til et par unge talenter i dagens trup. Fra U/19-truppen var Benjamin Lund, Abdul Mumin, Victor Nelsson og Victor Lorentzen blevet udtaget, imens de tre unge fra superligatruppen, Peter Jensen, Mathias Rasmussen og Viktor Tranberg også var med til dagens kamp.

Ifølge Mark Strudal, Brøndbys assistenttræner, var 1.halvleg meget lige, imens Brøndbys mandskab hen imod slutningen af kampen falder sammen som hold, hvilket han bestemt ikke er tilfreds med. Han udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

– Første halvleg er en lige kamp. Vi har nogle store chancer, vi brænder. Den kunne have stået 3-2 eller sågar 3-3 i første halvleg. Gustaf Nilsson rammer stolpen, og vi har vores muligheder for at reducere og komme med i kampen igen, men det, der sker til sidst, er totalt uacceptabelt. Det har de også fået at vide i omklædningen.

– De sidste mål, vi inkasserer, er totalt uacceptabelt. Var den blevet 4-2, havde det været til at leve med og et fair billede af kampen, men de sidste tre mål er et billede på, at vi falder sammen som hold, siger Mark Strudal og prøver at give en forklaring på, at der kan være så store udfald i kampene i Reserveligaen, som man ser fra tid til anden.

In this article