17-årige Mølvadgaard scorede i Randers-test

Randers FC’s blot 17-årige angrebstalent, Marcus Mølvadgaard, nettede som den eneste randrusianer i gårsdagens træningskamp ude mod ALKA Superliga-konkurrenterne, AC Horsens.

Angrebstalentet blev sat på banen fra 2. halvlegs start, og i kampens 73. minut kunne han så bringe gæsterne foran, da han jagtede en løs bold og derefter koldblodigt løftede bolden hen over Horsens-keeperen lidt uden for straffesparksfeltet.

Siden han i november skrev under på en 3-årig fuldtidskontrakt med kronjyderne, har Mølvadgaard været en fast del af førsteholdstruppen, og selvom det har været hårdt, har angriberen nydt at være med i Superliga-truppens opstart forud for forårssæsonen.

– Det har været fantastisk. Helt vildt. Det har været nogle hårde opstartstræninger, og det var en fornøjelse endelig at spille kamp igen. Det er noget, alle gutterne har set frem til. Det (opstarten, red.) er gået, lige som det skal. De har taget rigtigt godt imod mig, og jeg er faldet ind i træningerne. Trænerne er søde til at fortælle mig, når jeg gør det dårligt, og også når jeg gør det godt, så jeg kunne ikke ønske mig mere, fortæller Mølvadgaard til randersfc.dk.

Marcus Mølvadgaard, der kom til Randers Freja fra samarbejdsklubben, Langå IK, som U/13-spiller, scorede ifølge dbu.dk 10 mål i sidste sæsons U/17 Liga, og nu har han altså også nettet for ALKA Superliga-holdet.

In this article