19-årig nordmand nettede for FCN

FC Nordsjællands 18-årige norske spiller Mathias Rasmussen scorede, da nordsjællænderne spillede 1-1 mod Esbjerg.

To Superliga-mandskaber tørnede i dag sammen i en træningskamp, da FC Nordsjælland var på besøg i Esbjerg. Flere U/20-spillere skulle vise sig at få minutter i benene i dagens kamp, selvom de fleste af disse ikke startede på banen.

Hos hjemmeholdet var den eneste U/20-spiller fra start den 18-årige midtbanespiller Mark Brink, mens gæsterne havde 18-årige Victor Nelsson og den 19-årige nordmand Mathias Rasmussen med i startelleveren.

Der skulle kun gå små ni minutter af opgøret før gæsterne var i front. Her scorede netop norske Mathias Rasmussen med et skud fra kanten af feltet, som passerede Esbjerg-keeperen.

Kort tid før pausen fik Esbjerg udlignet, og så var kampen åben igen.

Fra anden halvlegs start kom flere U/20-spillere i aktion for begge mandskaber. Hos hjemmeholdet kom både 18-årige Anders Dreyer, 18-årige Daniel Anyembe, 19-årige Klaus Moesgaard og 19-årige Mathias Kristensen i aktion, mens gæsterne sendte 19-årige Viktor Tranberg i spil.

Mens første halvleg havde haft en del chancer og to mål, var tilfældet det stik modsatte i anden halvleg. Ingen af holdene kunne rigtig spille sig igennem til de helt store chancer.

Efter 57 minutters spil sendte Esbjerg den 18-årige forsvarsspiller Jacob Lungi Sørensen på banen.

Efter 81 minutter kom den sidste U/20-spiller i aktion, da de sjællandske gæsterne sendte 19-årige Benjamin Lund i kamp.

Ingen af de mange U/20-spillere formåede at lave yderligere mål, hvilket de ældre spillere heller ikke gjorde, så derfor endte kampen 1-1.

In this article