90 minutter til Victor Tranberg i testnederlag til ungt FCN-hold: Prøvede at hjælpe holdet

19-årige Victor Tranberg spillede hele kampen i midterforsvaret, da FC Nordsjælland tabte 2-1 til 3. Bundesliga-klubben Hansa Rostock i årets første testkamp. Flere andre unge spillere fik også chancen.

FC Nordsjælland er i gang med at gøre sig klar til forårets afgørende kampe i Alka Superligaen. Første testkamp for Kasper Hjulmands unge mandskab foregik i hansestaden Rostock i Tyskland.

Her mødte nordsjællænderne byens fodboldflagskib Hansa Rostock fra den tredjebedste tyske række. Tyskerne var noget længere inde i forberedelserne til forårsæsonen end danskerne, og derfor hev værterne også en 2-1-sejr i land.

FCN manglede flere spillere pga. landsholdstjeneste, og derfor var flere spillere under 20 år med i truppen. 19-årige Victor Tranberg og 18-årige Abdul Mumin spillede bl.a. hele kampen i nordsjællændernes centrale forsvar. Spillere som Benjamin Lund, Martin Frese, Victor Lorentzen, Kasper Jørgensen og Magnus Kofod var også på banen i dele af kampen.

Se hvad 19-årige Victor Tranberg havde at sige efter testnederlaget her:

In this article