AGF sender klubsamarbejdsleder ned til de cypriotiske talenter

AGF siger farvel til Rasmus Stenild, som i slutningen af februar stopper som klubsamarbejdsleder. Rasmus Stenild har netop fået nyt job som chef for det yngste elitehold i den cypriotiske storklub, Omonia Nicosia.

Rasmus Stenild har i lang tid været en stor del af AGFs talentsektor. Rasmus Stenild har stået for klubsamarbejdet, som han har fået fra 56 til nu 68 klubber. Derudover har Rasmus Stenild også været manden bag oprettelsen af fem talentcentre med 45 trænere fordelt ud på de fem.

Det er altså derfor Rasmus Stenild, som har stået for at hente mange af AGFs største talenter til klubben. Klubben kommer derfor også til at savne ham en del. Stillingen som ny klubsamarbejdsleder er allerede slået op.

– Vi går nu i gang med at lede efter egnede kandidater til en stilling, der er central for vores, Århus’ og Østjyllands talentudvikling, fortæller Anders Madsen, talentchef i AGF, til agf.dk.

Rasmus Stenild udtaler om sit nye job:

– Jeg får det sportslige ansvar for Nicosias yngste elitehold. Derudover skal jeg også bidrage til den individuelle træning af nogle af de ældre ungdomsspillere. Det er en stor og spændende udfordring, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg glæder mig meget til at være med til at præge og udvikle en spillestil og bidrage til at højne trænernes kompetencer.

In this article