Akademi-målmand går spændende fremtid i møde

Logo

FC Midtjylland har sikret sig 18-årige Oliver Ottesen, der gør, at den unge keeper rykker op i førsteholdstruppen til sommer.

På FC Midtjyllands ungdomshold, har unge Oliver Ottesen, 18, vist sig at være en virkelig vigtig brik på det hold, som har spillet i UEFA Youth League og i U/19 Ligaen. De storartede præstationer har, på den måde, vakt masser af interesse for den unge keeper, hvilket nu bliver til FC Midtjyllands fordel – i hvert fald til sommer, hvor han rykker op på førsteholdet.

– Det er altid glædeligt, når en af vores egne målmænd tager springet og bliver en del af superligatruppen. Oliver er inde i en god udvikling og har formået at løfte sit niveau og har været kampafgørende i U19-ligaen såvel som i Youth League, så vi ser frem til at følge hans fortsatte udvikling, siger akademichef Flemming Broe.

Hovedpersonen selv, glæder sig også over, at hans hårde arbejde på træningsbanen har båret frugt.

– Det betyder tæt på alt for mig. Det har været mit mål, siden jeg begyndte på akademiet, at jeg en dag ville stå med den her superligakontrakt i hånden og komme op og blive en fast del af superligatruppen, siger Ottesen.

Klubbens målmandstræner, Nikolai Pold, ser, som mange andre, også hans store potentiale.

– Oliver er en ung og ambitiøs gut, der gennem det seneste år har bygget på sit spil og udviklet sig godt under Lasse Heinze. Han er en kampafgørende spiller. Han er dygtig til at læse spillet foran sig, og så er han en frygtløs målmand. Det bliver spændende at få ham på fuldtid og som en del af målmandsteamet i superligatruppen og arbejde videre med ham.

Til sommer rykker Ottesen, som sagt, op i superligatruppen, men inden da, gælder det bl.a. SL Benfica i Youth League om en plads i ottendedelsfinalen.

In this article