Amundsen assisterede i HB Køge-sejr mod Lyngby BK

Logo

Selvom at kun var en træningskamp, var der masser af tage med for HB Køge og Malte Amundsen, 18, der vandt med 1-0 over rivalerne fra Lyngby Boldklub.

Malte Amundsen, 18, startede på banen for HB Køge, der i Gentofte mødte Lyngby Boldklub i en træningskamp. Amundsen har netop været på tur med U/19-landsholdet, men han var dog helt klar til at spille for HB Køge, og det viste sig at være vigtigt, da han spillede en hovedrolle.

Lyngby BK startede umiddelbart kampen bedst, men alligevel var det Køge-holdet, der kom foran med 1-0 kort før pausen. Lee Rochester eksekverede på fornem vis omtalte Malte Amundsens indlæg, og sikrede ideelt sejren med hans og kampens eneste scoring.

Da anden halvleg forblev målløs. vandt HB Køge med 1-0 over Lyngby Boldklub, og det blev dermed den perfekte optakt til en forestående træningslejr i Malaga i det sydlige Spanien.

 

 

In this article