Brentford og Lech Poznan ser frem til OB’s Kai Thor Cup

Brentford og Lech Poznan som deltager i Odense Boldklubs internationale U-19 turnering, Kai Thor Cup, ser frem til en spændende turnering med et højt niveau.

Fredag d. 20 fløjtes Kai Thor Cup i gang, som OB’s akademi afholder for første gang. Ved den internationale turnering deltager hold som Brentford, Brann, Lech Poznan og HSV. Brentfords tekniske direktør, Robert Rowan, giver udtryk for, at han glæder sig til turneringen og udtaler følgende til OB’s hjemmeside:

– Vi forventer nogle udfordrende kampe, når vi tager til Kai Thor Cup. Jeg er sikker på, at vi kommer til at spille imod hold med mange forskellige måder at spille på, hvilket bliver en god udfordring for vores spillere. Vi vil gerne vinde turneringen og tage et trofæ med hjem til Vestlondon.

Det er kun et halvt år siden, at OB U-19 og Brentford U-19 spillede mod hinanden sidst, hvor opgøret endte 1-1. Robert Rowan glæder sig til gensynet og fortæller, at holdet har forberedt sig godt til turneringen, hvor de blandt andet har spillet mod FC Bayern München U-19:

– Som optakt til turneringen har vi spillet træningskampe imod nogle gode modstandere. Vi kommer til Danmark fra Tyskland, fordi vi har spillet imod Bayern München som sidste opvarmningskamp. Vi føler os fysisk og psykisk klar til turneringen.

Det er ikke kun Brentfords tekniske direktør som ser frem til turneringen. Også Lech Poznans talentchef Piotr Sadowski fortæller, at han ser frem til en turnering med højt niveau:

– Når vi ser navnene på holdene, der deltager i turneringen; OB, Hamburger SV, Brentford, Brann Bergen og Esbjerg, så er der jo også garanti for højt niveau. Derudover er turneringen en god mulighed for at netværke med klubber fra andre lande, men også for at blive klogere på fodbold ved at tale med hinanden.

Lech Poznan formodes dog også at være et mandskab der er garant for højt niveau. Klubbens U-19 hold ligger på nuværende tidspunkt i toppen af den polske U-19 liga, og er i besiddelse af en trup hvoraf nogle spillere er på de polske U-landshold. Piotr Sadowski anser Kai Thor Cup for en vigtig del af klubbens optakt til den kommende halvsæson:

– Jeg er overbevist om, at alle danske klubber er velorganiserede. Derfor er det klart, at Kai Thor Cup bliver en turnering med højt niveau. For tiden er vejret meget hårdt i Polen, hvor vi både har sne og frost, så Kai Thor Cup bliver en vigtig del af vores forberedelse for den anden del af vores hjemlige turnering.

In this article