Brøndby U-19 kom på 4.pladsen ved et tysk indendørsstævne

Med omtrent 200 medrejsende fans deltog Brøndby IF’s U-19 hold lørdags i et indendørsstævne i Tyskland. Det var primært seniorhold der deltog i indendørsstævnet, men det unge Brøndby-mandskab formåede alligevel at komme på 4.pladsen ved turneringen.

På trods af svingende præstationer i gruppespillet formåede det unge Brøndby-mandskab alligevel at spille sig i semifinalen ved det tyske indendørsstævne. I gruppespillet tabte U-19 holdet til FC Hansa Rostock II og VfB Germania Halberstadt, spillede uafgjort mod MSV Pampow og fik blot én enkelt sejr over FC Meclenburg Schwerin. Dette var dog alligevel nok til, at de gule og blå fik 2.pladsen i puljen og dermed var klar til kvartfinalen.

Her ventede Tennis Borussia Berlin, der skulle vise sig at være en overkommelig modstander for Brøndby-mandskabet. Brøndby U-19 vandt 4-2 og var dermed klar til semifinalen imod Torgelower FC Greif. Denne kamp var en målrig affære, hvor de gule og blå undervejs var foran med både 0-3 og 1-4. Til sidst endte det dog med et ærgerligt nederlag på 6-4.

En af holdets profiler, Magnus Häuser Nielsen, udtaler følgende til 3point.dk

– Vi er ikke tilfredse, da vi kamp for kamp blev bedre og bedre. Vi var foran 3-0 i semifinalen. Derefter fik vi et rødt kort, som i mine øjne slet ikke var der, efter en hård, ren tackling. Så var vi i undertal i to minutter og det endte med at vi førte 4-1 og smed det hele væk til sidst, desværre.

Kampen om 3.pladsen var et dansk opgør mellem Brøndby U-19 og Kolding IF. Kick-off var 23:30 og efter en lang dag med busrejse samt hårde kampe mod seniorhold, var der ikke mange kræfter tilbage i benene hos det unge Brøndby-mandskab. Kampen endte 1-5 til Kolding og Brøndby U-19 endte dermed med en samlet 4.plads ved turneringen.

In this article