Danmark U-19 med storsejr på hele 13-0

Der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet af kampen, da Danmarks U-19 landshold tidligere i dag spillede en venskabskamp imod Enosis Neon Paralimni FC. Kampen endte 13-0 til Danmark, og landsholdet kunne dermed rejse hjem med en storsejr i bagagen.

Allerede efter 6 minutters spil kunne Jens Odgaard gøre det til 1-0, og blot to minutter senere udbyggede Jeppe Okkels denne føring til 2-0. Kampen igennem var Danmark dominerende, og klasser bedre end modstanderholdet. Jens Odgaard og Andreas Skov Olsen var de danskere som var på pletten flest gange, og de kunne begge fuldende et hattrick med tre mål hver. Jeppe Okkels og Carlo Holse scorede begge to mål. Derudover kom Luka Racic, Andreas Poulsen og Julius Eskesen også på tavlen med ét mål hver.

Det var altså ikke den sværeste kamp, som U-19 landsholdet i dag vandt overbevisende. Til gengæld blev afslutningstræningen og evnen til at holde fokus trænet, imens holdet også fik tanket noget selvtillid. Efter dagens kamp vender U-19 holdet hjemad, og de respektive spillere hjem til deres klubber.

In this article