Danmark U/19 udspiller Cypern

Logo

Danmark vandt sikkert med 6-0 imod Cypern, da de to hold tørnede sammen i Ayia Napa.

Game, set and match. Sådan kunne det have lydt hvis sporten var tennis, men lignende cifre var også et resultat af kampen mellem Danmark U/19 og Cypern. 6-0, ført an af Mark Brink, vandt det danske ungdomslandshold, som fik en flot start på deres træningslejr i Ayia Napa på Cypern.

Inden for de første 35 minutter havde Danmark scoret to gange, begge mål sat ind af Mark Brink i henholdsvis det 16. og det 32. minut. Men allerede tidligere havde Danmark sat sig godt og grundigt på kampen, og det var reelt set en lang og lige motorvej.

Inden pausen kom også Emil Riis Jakobsen på tavlen, da han scorede til 3-0. Efter pausen kom yderligere tre navne på tavlen, først Victor Torp, dernæst Jeppe Okkels og til sidst fik Jonas Wind cementeret sejren med sin scoring til 6-0.

Se alle mål og højdepunkter hér.

In this article