Dansk komet: Målene skal nok komme

Embed from Getty Images

Kasper Dolberg, 19, har været yderst imponerende for Ajax Amsterdam i denne sæson hidtil, men den unge angriber har ikke scoret i de seneste otte kampe. Det bekymrer dog ikke en unge angriber.

Sidst at Kasper Dolberg scorede for Ajax, var i holdets nedsabling af NEC Nijmegen, i en kamp der endte 5-0, og en kamp der vil blive husket, som en drømmeaften for 19-årige Kasper Dolberg der lavede hattrick ved den lejlighed. Men siden da har den unge angriber scoret for det hollandske storhold.

– Jeg har ikke scoret, men det gør kun lysten til at score endnu større. Selvfølgelig kommer jeg til at score igen, det er ikke noget, der bekymrer mig, siger Dolberg til klubbens hjemmeside.

Selvom at konkurrencen er større og hårdere på førsteholdet, husker Kasper Dolberg også tilbage på en periode på ungdomsholdet.

– Sidste år, på ungdomsholdet, havde jeg også en kortere periode uden mål. Da jeg begyndte at score igen, kom målene også i stimer. Jeg ved, hvad jeg skal gøre.

Den yderst selvsikre angriber har scoret otte gange i denne sæson indtil videre, og ifølge danskeren selv er der altså flere i vente fra hans side.

In this article