DBU sætter fokus på talenter

DBU starter foråret med at sætte mere fokus på det unge talenter. Det sker ved at lave en ny pilotuddannelse i DBU-regi som sætter fokus på scouting og talentidentifikation i ungdomsfodbolden. Uddannelsen er tænkt til trænere, scouts og talentansvarlige, der til dagligt arbejder med de unge talenter.

Flemming Berg er talentudviklingschef ved DBU, og han er meget glad for, at de nu sætter mere ind for ungdomsfodbolden:

– Vi har gennem længere tid ønsket at imødekomme et ønske om en decideret uddannelse af scouts og talent identifikation. Dette behov mener vi at kunne imødegå med dette initiativ, siger han til DBUs hjemmeside.

-Desuden er det vores forventning, at gennemførelse af dette kursus på sigt bliver et krav til de talentansvarlige i licensklubberne, supplerer Flemming Berg.

Skulle kurset have interesse for dig? Så kan du læse mere her: https://www.dbu.dk/Nyheder/2017/Januar/Talentidentifikation

In this article