Duelund dobbelt målscorer for U/21-landsholdet

Mens de yngre danske ungdomslandshold sejrede forholdsvist sikkert på Cypern, lod den danske føring vente på sig, da U/21-landsholdet på dets træningslejr i Dubai søndag slog Usbekistans A-landshold med 2-1.

Efter en tæt første halvleg kom usbekerne foran efter pausen som følge af et fladt indlæg. Danskerne fortsatte dog jagten på sejren, og i det 82. minut faldt udligningen så, da Mikkel Duelund pandede Robert Skovs frispark i nettet – og blot 27 sekunder efter Usbekistan havde givet bolden op, slog selv samme Duelund såmænd til igen, og med et venstrebenshug fra nært hold sikrede han danskerne sejren.

Selvom den danske føring lod vente på sig, fandt Mikkel Duelund dog sejren fortjent, da han udtalte sig til dbu.dk efter kampen.

– Det var en kamp, som i første halvleg bølgede lidt frem og tilbage, og de (Usbekistan, red.) havde egentligt lidt at byde med. De var fine på bolden og kom godt over kanterne og slog nogle gode indlæg. Dér var de farlige. I anden halvleg kommer de foran og dominerer egentligt, men i de sidste 20 minutter får vi prikket hul på bylden og vinder kampen, og et eller andet sted synes jeg, det er fortjent, fortæller matchvinder Duelund, der derudover roser U/21-landsholdets vindermentalitet ovenpå holdet 500 dage som ubesejret.

Onsdag slog U/21-landsholdet det kinesiske mandskab, Henan Jianye, med 3-0.

In this article