FC Midtjylland: Her er den nye akademispiller

Logo

FC Midtjylland har skrevet under på en kontrakt med Tobias Damtoft, der kommer fra Linde Boldklub.

Tobias Damtoft er ny spiller på FC Midtjyllands akademi, efter at den gennembrudsstærke kant har skrevet en kontrakt med ulvene. Damtoft er 15-årige gammel.

Tobias Damtoft er, som sagt, kun 15 år gammel, men skal snart til at tage det næste skridt i hans fodboldliv. Med kontrakten skal kantspilleren snart flytte hjemme fra Holstebro, og ned til akademiet i Herning.

– Det er stort for mig. Jeg har kæmpet for det her i flere år, og jeg glæder mig meget, siger Tobias Damtoft til klubbens hjemmeside.

En anden der er yderst tilfreds med den nye signing, er akademichefen Flemming Broe. Han mener, at skrive under med spillere fra mindre som Linde Boldklub, giver andre yngre spillere fra mindre klubber en tilladelse til at drømme sig ind på akademiet og opbygge sin karriere derfra.

– Det vidner om, at samarbejdet fungerer, siger Flemming Broe.

Når Damtoft kommer til akademiet, er det med stor selvsikkerhed, men en viden om hvad det er at han skal forbedre.

– Jeg er rigtig god én mod én og i løbedueller, siger Damtoft og tilføjer: “Jeg skal blive bedre defensivt, og så skal jeg bedre til at spille i de små rum”.

– Jeg håber, at det ender med, at jeg får debut på førsteholdet og så kommer videre til den spanske liga, siger Tobias Damtoft.

Første del af eventyret starter i hvert fald på akademiet i Herning.

In this article