FCK U/19 deltager i turnering med store europæiske klubber

FCK U/19 drager snart til Göttingen i midten af Tyskland for at deltage i en prestigefyldt indendørsturnering. Der er andre store deltagere som Wolfsburg, Schalke 04, PSV Eindhoven og Manchester United med. 

Det er ottende gang, at FCK U/19 drager til Göttingen for at deltage i Sparkasse & VGH Cup. Den bedste placering de unge FCK’ere nogensinde har fået, var sidste år, da de kom helt til finalen. FCK er i år i gruppe med Schalke 04, VfL Wolfsburg, JSG Friedland/Bremke, JSG Hoher Hagen, SVG Göttingen og TuSpo Weser Gimte.

Den første gruppekamp for københavnerne er fredag kl. 17.45, hvor de møder hjemmeholdet fra Göttingen. Den sidste gruppekamp er lørdag kl. 17.00, hvor de møder den tyske storklub Wolfsburg.

Cheftræner, Brian Riemer, som går efter at vinde turneringen, udtaler til fck.dk:

– Indendørs fodbold er selvfølgelig lidt anderledes end udendørs, men det her er en fantastisk mulighed for vores unge spillere til at præstere mod nogle rigtig stærke hold. Samtidig får vi mulighed for at se dem under et lidt andet pres end ved en normal 90 minutters kamp, for hver kamp varer kun 13 minutter, så der er en lidt højere stressfaktor end normalt. Og der er tryk på i hallen, hvor der både torsdag, fredag, lørdag og søndag er totalt udsolgt med ca. 4.000 tilskuere.

De unge FCK-talenter begyndte allerede træningen i mandags. Deres første kamp i den nye sæson er imod Vitorul fra Rumænien i UEFA Youth League. En vigtig playoff-kamp.

FCK U/19s trup til Sparkasse & VGH Cup:

1 Christoffer Monty
2 Mads Roerslev
3 Niklas Vesterlund
7 Henrik Bellman
8 Mathias Bonde
9 Carlo Holse
10 Nicklas Røjkjær
11 Jonas Wind
13 Nikolas Nartey
18 Victor Jensen
20 Filip Djukic

In this article