FCKs Frederik Bay skifter til Helsingør

FC København meddeler på transfervinduets sidste dag, at man har lejet Frederik Bay ud til FC Helsingør. Når lejeaftalen til sommer udløber, udløber Bays kontrakt med FCK også.

Frederik Bay havde rigtig langt fra spilletid i FC København, og det er derfor ikke særlig overraskende, at den 19-årige back bliver udlejet. Helsingør har også hele tiden været i spil som en mulig klub, og nu er det altså officielt. Frederik Bay skal derfor tilbringe en halvsæson i 1. division.

Når den halvsæson så er gået, er det meget uvist, hvad der skal ske med Frederik Bay. Hans kontrakt med FCK udløber nemlig. Men hvis Bay spiller en god halvsæson i 1. division, bliver det nok heller ikke ret svært at finde en klub.

Teknisk direktør i FCK, Johan Lange, udtaler til FC Københavns hjemmeside:

– Frederik har gennemgået en god udvikling i FCK både i ungdomstiden og de seneste seks måneder i Superligatruppen. Han har dog brug for mere kontinuerlig spilletid i kamp for at tage de næste skridt i sin udvikling, og konkurrencesituationen er ekstremt hård hos os. Derfor ser vi det som en god løsning for alle parter, at Frederik får mulighed for at fortsætte sin udvikling på et højt niveau hos Helsingør. Vi ønsker ham alt det bedste fremover.

Frederik Bay selv er også meget tilfreds med skiftet:

– Jeg har haft en rigtig god tid i FCK, hvor jeg har lært en masse både som ungdomsspiller og som en del af førsteholdstruppen, hvor jeg har haft masser af dygtige holdkammerater. Nu er det tid til at prøve noget andet, og jeg glæder mig til at starte i Helsingør, som er en god klub, der har gjort det rigtigt godt i de seneste sæsoner. Det ser jeg frem til at blive en del af.

Frederik Bay nåede én førsteholdskamp for FCK.

In this article