FCM U-17 og U-19 besejrede begge Lyngby

Årets første testkamp for FC Midtjylland U-17 og U-19 var imod Lyngby. Både FCM U-17 og U-19 kunne sende Lyngby hjem med et nederlag i bagagen.

FCM U-19 vandt kampen mod Lyngbys U-19 hold med cifrene 3-2. Det var en god kamp, hvor mange forskellige spillere kom i aktion, og U-19 træner Kenneth Andersen udtaler til klubbens hjemmeside, at han er tilfreds med dagens kamp:

– Overordnet er jeg meget tilfreds med kampen – både offensivt og defensivt. Vi lykkedes med de ting, som vi gerne ville. Inden kampen havde vi især fokus på den defensive struktur samt vores presspil, og det løste drengene rigtig fint.

FCM U-19 havde overtaget fra kampens start, og var foran med 2-0 det meste af første halvleg. Fem minutter inden holdene kunne gå til pause, kom Lyngby dog stærkt tilbage, og med to hurtige mål kunne holdene gå til pause med stillingen 2-2. Kenneth Andersen mener, at FCM U-19 burde have ført ved pausen:

– Vi gav dem to hurtige mål inden halvleg, og gik uafgjort til pause. Vi burde have lukket ned og måske endda have ført endnu mere. I første halvleg brændte vi blandt andet et straffespark og andre store chancer. Men midt i anden halvelg kom vi foran igen med 3-2, så alt i alt var det en rigtig fin kamp.

Også FCM U-17 besejrede gæsterne fra Lyngby, her med cifrene 2-1. I denne kamp fik FCM U-17 mange spillere i aktion, og træner Mads Buttergeit er godt tilfreds med årets første testkamp.

– Taget i betragtning at det var den første kamp i lang tid, så var det en fin kamp. Mange forskellige spillere fik chancen for at vise sig frem. I alt 17 spillere var aktion – heraf otte U15-spillere. De fleste spillere fik en halvleg hver, så der var et stort fysisk fokus, hvor drengene gav sig fuldt ud og arbejdede fremadrettet.

Første mål blev sat ind af Tobias Anker, som med venstrebenet sparkede bolden op i nettaget. Herefter udlignede Lyngby, og kampen var tæt ved at ende uafgjort. Først i overtiden kunne FCM tage føringen på mål af Noah Iversen efter et hjørnespark, og dermed sluttede kampen 2-1 til ulvene.

In this article