FCN fanger Faour fra FCM

FC Midtjylland kunne angiveligt ikke give Zackarias Faour den ønskede mængde spilletid, så nu er han lejet ud til FC Nordsjælland.

Zackarias Faour har spenderet sit efterår på FC Midtjyllands U/19-hold, hvor han foruden en førsteplads i U/19 Ligaen har hjulpet dem videre i UEFA Youth League. Men angiveligt skulle den svenske 19-årige offensivspiller ønske mere.

Faour er oprindeligt ejet af engelske Manchester City, men nu jagter den unge svensker spilletid i Danmark. Og det ser ud til, at han kan få det i FC Nordsjælland, der de seneste par år er gået rigtig meget op i at have unge spillere på deres førstehold i Superligaen.

– Zackarias har leveret nogle stærke præstationer for FCM’s U/19-hold i ligaen, men også i Youth League har han gjort det godt. Vi har holdt øje med Zackarias i en del år, også i tiden før City. Vi ser frem til at lære Zack godt at kende, som spiller og menneske, ligesom han vil få muligheden for at lære FCN og vores klub at kende. Hvis begge er glade kan det ende med en permanent aftale i fremtiden, fortæller Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Faour fyldte 19 år den 30. januar og trækker snarest i den røde FCN-trøje.

In this article