Frederik Nørrestrand er en af Danmarks største talenter

Det ultra unge talent Frederik Nørrestrand bliver betragtet som en af landets største talenter, han var allerede som 14-årige til prøvetræning i Premier League klubben Sunderland, men besluttede sig for at blive hjemme i Danmark, hvor han nu har en kombineret hverdag med skole og fodbold.

Han spiller på Brøndbys U/17 hold og er glad for det:

“Brøndby var den bedste mulighed for mig”, lyder det fra Frederik, der nu har en to-årig kontrakt med Brøndby IF. Han startede med at spille fodbold i Albertslund, men rykkede til Brøndby som U/10 spiller.

Han mener også, at der skal arbejdes hårdt videre for at kunne blive en stjerne, som dem han ser i fjernsynet, men at han allerede er et godt stykke.

“Hvis man vil være bedre end de andre, så må man lave noget ekstra. Det kan være ekstra fysisk træning, eller det kan være noget teknisk, man gerne vil blive bedre til. De ekstra ting betyder utrolig meget, når man vil være rigtig god”, fortsætter han

Frederiks største drøm er at komme til at spille i den engelske Premier League, men er alligevel glad for, at han valgte Brøndby istedet for Sunderland i første omgang. Frederik Nørrestrand er i dag 15 år gammel.

In this article