Frederiksen om SC Heerenveen-skifte: Kæmpe mål at opnå

Emil Frederiksen ser frem til en ny tilværelsen i hollandske SC Heerenveen

Efternavnet Frederiksen er de fleste fodboldfans bekendt med. Søren Frederiksen bombede nemlig mål ind for Viborg og AaB fra midten af 1990-erne og frem til karrierestoppet i 2005. Men nu bliver det en ny angriber med efternavnet Frederiksen, som de danske fodboldfans skal til at kende. Den tidligere Viborgtræner og -assistents søn Emil Frederiksen skrev i december måned under på en to-og-et-halv år lang kontrakt med hollandske SC Heerenveen. Angriberen føler, at han nu har taget et vigtigt skridt:

– Det er selvfølgelig dét, man kæmper for hver dag på træningsbanen og derhjemme, når man har fri, så det er helt klart et kæmpe mål, jeg allerede har opnået, siger Emil Frederiksen til TV midtvest

Allerede sidste efterår blev angriberen tilbudt en kontrakt af den hollandske klub efter et prøveophold, hvor han blandt andet bidrog med et mål og en assist i en venskabskamp for klubbens U/17-hold. Men det er først blevet til en underskrevet kontrakt nu. Ikke desto mindre, så er det et klart step opad:

– Nu er det et step opad at komme til en udenlandsk klub, og så håber jeg på, at jeg en dag kan komme til at spille på førsteholdet nede i Heerenveen

Emil Frederiksen, der har scoret seks mål for Viborg FF i U/17-ligaen i denne sæson, drager i starten af det nye år til Holland for at begynde opholdet, som løber indtil sommeren 2019.

In this article