Hjulmand roser unge FCN’ere efter test-nederlag

I fredags tog FC Nordsjællands ALKA Superliga-mandskab imod 1. Divisionsholdet, FC Helsingør, i en træningskamp, som de undertippede gæster trak sig sejrrigt ud af. Alligevel roser FCN-cheftræner Kasper Hjulmand de mange U/19-spillere, FCN gjorde brug af.

FC Nordsjælland stillede til start med et midterforsvar bestående af U/19-spillerne, Viktor Tranberg og Abdul Mumin, der sammen med den 19-årige norske midtbanespiller, Mathias Rasmussen, var de eneste Tigre, der fik fuld spilletid. Undervejs i kampen satte Kasper Hjulmand yderligere fem U/19-spillere på banen, mens hjemmeholdet derudover havde fem 20-årige i spil i træningskampen, som blev tabt qua det flotte mål, som gæsternes Vito Hammershøy-Mistrati satte ind allerede i kampens 6. minut.

Nederlaget ændrer dog ikke på, at FCN-cheftræner Kasper Hjulmand så lovende ting fra sine unge spillere.

– Jeg synes, at nogle af de her U/19-spillere, der kom ind og spillede store dele af 2. halvleg, hvor vi jo slutter med næsten et U/19-hold, har rigtigt fine strukturer. Jeg kunne genkende holdet bedre i 2. halvleg end i store dele af 1. halvleg, og de her knægte går ind og får strukturer på vores spil og spiller hurtigt, og skaber kæmpe, kæmpe chancer, som vi selvfølgelig skal score på. Men der er nogle gode ting i de her knægte, som kommer op og får sat lidt struktur på vores spil, siger cheftræner Kasper Hjulmand til fcn.dk.

Næste gang, de unge FCN’ere kan komme i kamp, er på torsdag ude mod Esbjerg fB.

 

In this article