Jacob Florin Torp og AGF stopper hans lærlingekontrakt

AGF og Jacob Florin Torp er nu blevet enige om at stoppe den lærlingekontrakt, de indgik i sommeren 2016.

Selv om Jacob har udviklet sig under hans kontrakt med AGF står det klart, at der stadig er langt igen til han kommer på førsteholdet.

– Med Jacobs udvikling som fodboldspiller in mente har vi sammen erkendt, at der lige nu er for langt til spilletid på AGF’s førstehold – derfor skilles vores veje nu, fortæller sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGF’s egen hjemmeside.

Jacob kom til AGF fra deres samarbejdsklub, Lyseng som U/14-spiller. Han blev i sommers belønnet for en god udvikling med en lærlingekontrakt. Siden da, har den unge venstreback trænet sammen med Superliga-spillerne. Men han har dog ikke fået noget spilletid i Superligaen.

– Det er vores fælles vurdering, at Jacob lige nu vil have bedst af, at være en fast del af et førstehold på en hylde under Superligaen. Vi ønsker Jacob alt det bedste i hans videre karriere og takker for hans altid dedikerede indsats i AGF-trøjen, fortsatte Peter Christiansen, til agf.dk.

Top