Joel Kabongo vil blive i Brøndby IF i mange år

Brøndby IF’s 18-årige midtstopper Joel Kabongo fik for nylig sin kontrakt forlænget med hele fem år. Det er også hans eget ønske at blive i klubben i mange år.

Joel Kabongo har altid været fan af Brøndby IF, og derfor er han også yderst tilfreds med at have opnået en lang seniorkontrakt.

–  Jeg har altid holdt med Brøndby og set alle deres kampe. Så at få lov til at spille i Brøndby i lang tid, vil jeg virkelig sætte stor pris på. Fansene kan godt være klar på, at jeg bliver her længe, siger Joel Kabongo til 3point.dk.

Det forventes på nuværende tidspunkt, at Joel Kabongo vil være fjerdevalg på sin position i foråret. At spille fast er dog heller ikke noget, som Joel Kabongo regner med at gøre på kort sigt, men i stedet at vende sig til det noget højere niveau. På længere sigt er fast spilletid en ambition for den unge midtstopper. Det fortæller han til 3point.dk:

–  På kort sigt er mine ambitioner at vende mig til niveauet. Jeg kan godt mærke, at det er et skridt op. Det er jo ikke helt nyt for mig, men man udvikler sig rigtig meget ved at være med hver dag.

– På længere sigt er ambitionen helt sikkert at være en, der spiller fast, og det er også derfor, at jeg har valgt at skrive under på en lang kontrakt.

Forlængelsen kommer ikke bag på Joel Kabongo, som fortæller at kontraktforlængelsen har været oppe at vende længe inden den blev underskrevet.

– Jeg var aldrig i tvivl om min egen fremtid. Vi havde haft en forlængelse oppe at vende lang tid før, at den blev underskrevet. Jeg fik at vide, at jeg nok skulle få lov til at spille med ‘de store drenge’, hvis jeg holdt niveau og fortsatte min udvikling.

In this article