Julius Eskesen er ikke i tvivl om hvad han vil i fremtiden

Den 17-årige OB-spiller Julius Eskesen er et af OB´s største talenter i øjeblikket, og er oven i købet blevet nomineret til Årets Fund på Fyn samt en landsholdsudtagelse. Dog kommer dette lidt bag på den unge fynbo, da han mener det ikke har været hans år.

Den unge midtbanespiller er i øjeblikket et af OB´s største talenter, og har allerede været til prøvetræning i Malaga for at se, hvordan livet som professionel fodboldspiller er. Men det stopper ikke her for midtbanetalentet, som for få dage siden er blevet udtaget til U/19-landsholdstruppen. Julius er selv meget ydmyg omkring det hele, og om udtagelsen siger han følgende:

– Det er sindssygt stort. Det er jo min første udtagelse, og der venter en masse konkurrence. Men det er bare med at tage kampen op, udtaler Julius Eskesen til TV2 Fyn.

Julius går all in på fodbolden, og selvom han stadig skal passe sin skole, så er der ikke noget han heller vil end at være professionel fodboldspiller. Når han fr fri fra skole, så er det bare direkte til træning, og derefter lige hjem at spise, inden turen går videre ned til en god gang styrketræning.

– Selvfølgelig går jeg glip af noget, men det er jo mit valg, og jeg synes, det er så fedt at rende rundt og spille fodbold, fortæller han til TV2 Fyns hjemmeside.

Julius har store drømme for fremtiden, og han vil elske at spille i enten La Liga eller Premier League, og selvfølgelig ønsker han at optræde på det danske fodboldlandshold.

– Enhver dreng drømmer om at komme til udlandet og spille. Jeg drømmer om at spille i nogle af de ligaer, hvor jeg sidder og følger med lørdag og søndag. Premier League og La Liga. Og så er drømmen selvfølgelig at komme på A-landsholdet, siger Julius Eskesen til TV2 Fyn.

Julius har desværre været ude med sportsbrok i seks måneder, men er kommet stærkt tilbage, hvilket også er skyld i en landsholdsudtagelse. I et klip til TV2 Fyn udtaler Julius, at han er en kreativ offensivspiller med tekniske spidskompetencer, og så er han også mental stærk, da han bliver spurgt om, hvad der gør ham til en god fodboldspiller. Julius drager på mandag til træningslejr med U/19-landsholdet til Cypern sammen med bla. holdkammeraten Oliver Christensen.

Om Julius så bliver Årets Fund på Fyn, bliver afgjort lørdag den 21. januar til Sportslørdag som bliver afholdt i Odense Idrætshal, hvor man hylder de store fynske præstationer.

In this article