Kom tæt på Lyngby-talentet Oliver Kjærsgaard

18-årige Oliver Kjærgaard er en af de yngste spillere i Lyngby-truppen, som har fået lov at komme med seniorholdet på træningslejr sydpå. I en video lavet til klubbens hjemmeside følger man Oliver Kjærsgaard på træningslejren, og man får blandt andet et unikt indblik i hans tanker om at spille sammen med seniortruppen.

I videoen udtaler han følgende:

– Jeg synes det er fedt at spille med dem der er noget ældre, da man bliver tvunget til at løfte sit eget niveau. Det gælder det selvfølgelig også om hjemme i klubben, men det er nogle lidt bedre spillere man spillere med her.

Det har dog ikke altid været lige nemt for Oliver Kjærsgaard, hvor han som 15-årig var i tvivl omkring, hvorvidt han var god nok til at rykke op i klubbens U-17 trup.

– Da jeg var U-15 spiller var jeg rigtig meget i tvivl, om jeg overhovedet kunne komme op på vores U-17 hold. Jeg var ikke så hurtig til at udvikle mig i mit spil. De sagde også til mig, at det var lige på nippet, at jeg kom med i U-17 truppen

Siden da har Oliver Kjærsgaards udvikling taget fart, og i dag er han altså én af truppens yngste mænd ved træningslejren. Oliver Kjærsgaard er da også stolt over, at han i en tidlig alder har startet sin seniorkarriere hos de kongeblå.

– Det betyder rigtig meget for mig. Jeg har været her siden jeg var 10-12 år, og at spille her har altid været en drøm.

Se videoen her.

In this article