Kristian Riis drømmer om anførerbindet i FCM

Foto: fcm.dk
Foto: fcm.dk

Det har været et turbulent sidste halve år for FC Midtjyllands 19-årige forsvarsspiller, Kristian Dirks Riis. Selvom drømmene om debut og etablering i førsteholdstruppen nu er nået, stopper selvsamme drømme langt fra dér.

For et halvt år siden rykkede han op i FC Midtjyllands førsteholdstrup efter at have spenderet flere år på midtjydernes akademi i Ikast. I juli måned fik den 19-årige midterforsvarer så sin førsteholdsdebut på udebane mod litauiske Suduva i Europa League-kvalifikationen.

I alt 13 optrædener havde Kristian Riis i efteråret for FC Midtjylland. Allerede nu er han dog på vej videre mod nye mål.

Et af de mere langsigtede af slagsen er at blive anfører for FCM en dag. Se mere om Kristian Riis’ drømme og vejen dertil i denne video produceret af FCM TV:

In this article