Målscorer-Anderson: Glad for at gøre en forskel

FC Midtjylland spillede i går 2-2 mod 1. Divisions førsteplads, Vendsyssel. Og det var unge Mikael Anderson, der stod for ulvenes scoringer.

FC Midtjylland fik en forfærdelig start på årets første træningskamp, som var mod Vendsyssel fra 1. Division. For allerede efter seks minutter var de bagud 2-0. Og skal man tro på midtjydernes cheftræner, Jess Thorup, kunne Vendsyssel havde scoret flere mål i første halvleg. Men FCM formåede at holde dem fra flere scoringer, mens de ikke selv skabte noget nævneværdigt.

Målene kom først i anden halvleg, hvor 18-årige Mikael Anderson blev skiftet ind lige efter pausen. Han skulle kun bruge tre minutter på banen, og så havde han scoret sit første mål. Det andet mål faldt dog første ti minutter før tid.

– Det føles selvfølgelig dejligt. Jeg er en glad herre. Jeg er glad for, at jeg kan komme ind og gøre en forskel, siger Anderson til fcm.dk.

– Det viser vel, at det jeg har lavet i ferien har givet pote. Så det er jeg glad for.

Og Anderson var ikke den eneste, der var glad for sin præstation. Jess Thorup var også glad på den unge offensivspillers vegne.

– Det vidner jo om, at vi er en klub, der vil give vores unge spillere chancen. Mikael snuste jo lige lidt til det i slutningen af efteråret, og han viser på træningsbanen, hvilket potentiale han har. Det skal vi have forløst. Vi skal have god tid med de unge, men de popper op en gang i mellem, men det var godt at se, at Mikael fik lidt output på det i dag, siger træneren til klubbens hjemmeside.

FC Midtjyllands næste træningskamp er fredag den 27. januar mod Silkeborg IF hjemme i Ikast.

In this article