Mathias Jørgensen: OB kom med en interessant pakke

OBs nyankomne U/17-spiller, Mathias Jørgensen, er rigtig tilfreds med at have skiftet Nordsjælland ud med OB. Han kommer dog til at savne FCN.

I fredags annoncerede OB, at de har hentet Mathias Jørgensen ind til klubbens U/17-ligahold. Mathias Jørgensen kommer til fra Nordsjælland, hvor han har været en profil i mange år. I den første halvsæson af U/17 Ligaen scorede Mathias Jørgensen fire gange for FCN.

– Jeg har valgt at skifte til OB, fordi muligheden bød sig. Jeg fik pludselig muligheden for at kunne minimere min transporttid til og fra træning med to timer. Og så føler jeg, at OB kom med en interessant pakke, jeg kunne se mig selv i, udtaler Mathias Jørgensen til D’ BOLD.

OBs U/17-ligahold har kun scoret 15 mål i 12 kampe, og de ligger på en skuffende 12. plads. Det er derfor meningen, at Mathias Jørgensen skal gå ind og blive farlig i OBs offensiv. Mathias Jørgensen er kendt for sin kvalitet i 1 mod 1-situationer. Mathias Jørgensen er godt tilfreds med træningen indtil videre i Odense:

– OB har et rigtig godt træningssystem og et godt setup omkring klubben. OB har et andet system i forhold til FC Nordsjælland, og derfor så jeg muligheden i at udvikle mig yderligere som fodboldspiller.

Selvom Mathias Jørgensen bedre kan lide OB i forhold til træningssystemet, har han dog kun positive ting at sige om sin tid i Nordsjælland og de mennesker, som har hjulpet ham.

– Jeg har haft syv gode år i FCN. Jeg kommer til at savne drengene, trænerne og miljøet. Især U/17-trænerteamet med Kasper Kurland og Daniel Pedersen, som jeg altid har nydt stor opbakning fra, men nu føler jeg, at det er tid til at tage et nyt skridt i min udvikling.

Mathias Jørgensen kontrakt med OB løber helt frem til sommeren 2019. Mathias Jørgensen havde første træning i Ådalen (OBs træningsanlæg red.) i torsdags, og han har allerede store ambitioner på egne vegne.

– Min ambition er selvfølgelig at blive professionel fodboldspiller. Næste step er at udvikle mig til at blive Superliga-spiller, fortæller Mathias Jørgensen til D’ BOLD.

– Det bliver selvfølgelig mærkeligt at skulle flytte fra mine forældre, men igen så tror jeg, at det bliver godt for min personlige udvikling. Jeg kommer til at skulle bo hos en rigtig sød familie, og det glæder jeg mig rigtig meget til, slutter Mathias Jørgensen af i interviewet.

 

In this article