Mathias Jørgensen skal i fremtiden tørne ud for OB’s U/17-hold

OB skrev i går kontrakt med U/17-spilleren Mathias Jørgensen, som skifter til OB fra FC Nordsjælland. Jørgensen havde første træningsdag med sine nye holdkammerater på U/17-holdet i går, og hans nye kontrakt løber til sommeren 2019.

Mathias Jørgensen er en målfarlig offensivspiller, som i den første halvsæson af U17-ligaen scorede fire mål for FC Nordsjælland. Fynboernes talentchef, Tonny Hermansen, er rigtig glad for tilgangen af Mathias Jørgensen.

– Det er en meget spændende spiller, som vi nu har fået til OB. Mathias har sine kompetencer i sin fart – og så kan han både spille kantspiller og angriber. Derudover har han nogle færdigheder, som andre af vores spillere på U17-holdet ikke har. Så det er vigtigt at få Mathias ind i truppen, fordi han med sine evner kan komplementere sine kommende holdkammerater på fantastisk vis, siger talentchef, Tonny Hermansen til klubbens officielle hjemmeside.

Mathias Jørgensen selv er også glad for skiftet til OB, og det er blandt andet spillestilen, der er en af grundene til, at han valgte at skifte til OB.

– Jeg har valgt at skifte til OB, fordi jeg ser gode udviklingsmuligheder i klubben. Det er det rigtige sted til mig, hvor jeg kan udvikle mig videre, og forhåbentlig komme nærmere på min drøm om at blive professionel fodboldspiller. Jeg har hørt rigtig meget godt om klubben, og jeg er glad for at være kommet til OB, fortæller spilleren til ob.dk.

Det bliver spændende at følge Mathias Jørgensen i OB, når U/17-ligaen igen sparkes i gang.

In this article