Medie: Frederik Bay udlejes til Helsingør

Embed from Getty Images

Ifølge bold.dk skal den 19-årige FCK-back Frederik Bay spille foråret på leje i FC Helsingør.

Frederik Bay er ikke en mand med udsigter til store mængder af spilletid i FC København lige pt. Venstrebacken er nemlig det klare andetvalg efter svenske Ludwig Augustinsson, og derfor søger han nu nord for København for at få noget spilletid.

I hvert fald har 1. divisonsklubben FC Helsingør i dag solgt deres normale førstevalg på venstrebacken, Nicholas Marfelt til SønderjyskE, og det betyder, at klubben nu er klar til at hente den unge Frederik Bay ind på en lejeaftale i foråret. Det skriver bold.dk.

Mediet skriver, at FC København og FC Helsingør er i dialog om en aftale.

Frederik Bay rykkede i sommers op i FCK’s førsteholdstrup, men er kun blevet noteret for én kamp for løverne. Til gengæld har han dog deltaget flittig i U/19-holdets avancement fra gruppespillet i UEFA Youth League.

In this article