Næstved lejer talentfuld Brøndby-målmand

Embed from Getty Images

18-årige Jacob Pryts Larsen skal spille foråret som lejesvend i 1. division hos Næstved Boldklub.

Brøndby IF bekræfter mandag eftermiddag, at de har udlejet u-landsholdsmålmanden Jacob Pryts Larsen til Næstved BK i 1. division.

Her vil den 18-årige målmand, der tidligere på måneden forlængede sin kontrakt med de blågule, indtræde i målmandsteamet i resten af sæsonen. Næstved havde i efteråret kun én original førsteholdsmålmand i truppen i form af Sebastian Olsen, men med tilgangen af Jacob Pryts ser situationen nu mere sund ud.

– Vi har, med Sebastian Olsen, i det seneste halve år kun haft en målmand i 1. holdstruppen og derfor trukket store veksler på vores U19-målmand Christoffer Petersen. Det er vigtigt for mig, at vi i truppen har konkurrence på alle positioner, så den enkelte spiller hele tiden skal holde sig skarp. Med tilgangen af Jacob sikrer vi den konkurrence – også på målmandspositionen, siger Næstveds cheftræner, Mogens Krogh, til klubbens hjemmeside.

I Brøndby er de tilfredse med at kunne give den unge målmand chancen for at opnå noget erfaring som seniorspiller i foråret.

– Jacob er en ung, talentfuld målmand, og håbet med lejeaftalen i dette forår er selvfølgelig, at vi kan sætte yderligere skub i en i forvejen positiv udvikling. Vi har p.t. fire målmænd i Superliga-truppen, og aftalen med Næstved Boldklub er derfor en oplagt mulighed til at give Jacob værdifuld erfaring som seniorspiller, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Jacob Pryts Larsen står noteret for otte ungdomslandskampe for Danmark.

In this article