OB forlænger ikke med talentfuld tyrkisk landsholdsspiller

OB har valgt ikke at forlænge med den 19-årige forsvarsspiller, Hasan Kurucay, som har spillet flere kampe for tyrkiske ungdomslandshold. Han nåede ikke at imponere Kent Nielsen.

For mange OB-fans var unge talentfulde Hasan Kurucay et tegn på bedre tider fremover. Han har før brilleret på OBs ungdomshold, og han har op til flere gange været med Tyrkiets U/17-, U/18- og U/19-landshold. I alt er han noteret for syv landskampe. Sidst han var med, var i februar med U/19-landsholdet. Tilbage i 2014 var han tilmed i Istanbul for at træne med den tyrkiske storklub, Besiktas. Det kastede dog aldrig noget af sig.

Det lyder imponerende, men det var altså ikke nok til at imponere OB-træner, Kent Nielsen. Kent Nielsen udtaler nemlig i dag til SportFyn, at OB ikke forlænger med Kurucay, når han har kontraktudløb til sommer.

Hasan Kurucay trænede med OBs førstehold gennem hele efterårssæsonen, og han var to gange med i truppen til en Superliga-kamp. Det blev dog aldrig til debut.

Hasan Kurucay står nu klubløs til sommer, så det er spændende, hvordan fremtiden ser ud for den unge midterforsvarer.

Vores “Fokus På” Hasan Kurucay kan læses her.

In this article