OB-træner: U/19-spillere gør det godt

OB-træner Kent Nielsen er godt tilfreds med de U/19-spillere han har haft med i opstarten indtil videre.

Superliga-klubberne er kommet ud på (kunst)græsset igen efter en juleferie. I OB har man valgt at benytte den lange vinteropstart til at give chancen til flere af klubbens U/19-spillere i førsteholdstræningen.

Og det sænker på ingen måde niveauet til træningerne, mener cheftræner Kent Nielsen. Han ser, at de unge godt kan være med på Superliga-spillernes niveau.

– I vintertræningen kan vi jo tage lidt flere U19-spillere med, fordi det er nemmere at træne med en stor trup, og de spillere vi har haft med, de har gjort det godt. Det er en god måde for os i Superligaen at få et endnu bedre indtryk af spillerne. Vi ved selvfølgelig en masse om dem fra de U19-kampe vi ser, og når de er med i Reserveligaen. Vi får et mere grundigt indtryk af dem, når de er med her, og de bliver også presset mere på tempoet, end de er vant til, og det er fint for alle, at de kommer med i vores miljø – og det er på ingen måde et ”problem”, at de er med, fordi de kan godt være med de andre niveaumæssigt, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

OB åbner forårssæsonen i Alka Superligaen d. 20. februar med en hjemmekamp mod Randers FC.

In this article