OB’ere efter Kai Thor-gruppespil: Vi manglede den sidste skarphed

OB tabte begge deres kampe i gruppespillet til U/19-turneringen Kai Thor Cup i Odense. Og både holdets anfører Mads Jørgensen og forsvarsspilleren Jeppe Brendholdt-Pedersen er enige i, at det var den sidste skarphed, der manglede.

Det var ikke prangende OB-spil, der prægede de to kampe mod Brann Bergen og Lech Poznan under gruppespillet ved Kai Thor Cup 2017 i Odense. Kampen mod Lech Poznan blev til et nederlag efter straffesparkskonkurrence, mens man tabte 1-0 til Brann i den ordinære spilletid.

Og både OB’s Mads Jørgensen og Jeppe Bredholdt-Pedersen er enige om, at det lige var det sidste, der manglede.

– Overordnet set synes jeg vi mangler den sidste skarphed i begge felter. Man kan ikke forvente at få så mange chancer på dette niveau, så vi skal være bedre på den sidste tredjedel af banen. Vi er også meget skuffede over den måde vi spillede på. Vi var utrolig dårlige med bolden, og det betød at det blev to hårde kampe, fordi vi hele tiden skulle erobre bolden tilbage, siger Jeppe Brendholdt til D’ BOLD, og hans holdkammerat Mads Jørgensen stemmer i:

– Jeg synes det var det sidste, der lige manglede for os. Om det er fordi vi stadig er i opstarten, eller fordi vi havde en off-day, ved jeg ikke. Men vi manglede i hvert fald skarphed i forhold til vores normale skarphed på afslutninger, clearinger og en-mod-en dueller.

Mads Jørgensen, der også er anfører for OB U/19, synes også det er sjovt at få lov til at spille mod udenlandske hold. Og eftersom de sidste sommer spillede mod Lech Poznan, var det også sjovt at se dem igen.

– Det er altid spændende at møde udenlandske hold, og det giver en anden form for intensitet i kampene end normalt. Nu mødte vi Lech Poznan i sommers i Holland, så det var sjovt at møde dem igen, siger anføreren.

Og hans holdkammerat er enig:

– Det er altid interessant at spille mod udenlandske hold, for de spiller på en anderledes måde i forhold til her hjemme. Der er et eller andet specielt over at spille mod udenlandske hold, så det har været en super god oplevelse. Det er utroligt lærerigt at møde hold fra udlandet, for de har nogle helt andre måder at gøre tingene på, så man skal virkelig være omstillingsparate. Det er utroligt sundt for en trup at spille mod andre spillestile end dem i Danmark. For man kan helt sikkert trække nogle erfaringer ud af kampene, som man forhåbentlig kan bruge senere i ens karriere, siger Brendholdt-Pedersen.

Nu venter der en placeringskamp mod tyske Hamborg søndag formiddag, og det er en kamp, som begge spillere er sultne efter at vinde.

– Vi skal helt sikkert ud og revanchere os fra kampene i gå. Vi var utroligt skuffede over vores egen præstation, så det skal vi ud og gøre bedre i morgen. Der er ingen tvivl om, at det kun er en sejr, der tæller, og det kræver selvfølgelig at vi spiller langt bedre med bolden og får den sidste skarphed med i begge felter. For os handler det om at slutte godt af i denne turnering, og det gør vi kun med en sejr, siger Jeppe Brendholdt og bliver efterfulgt af Mads Jørgensen:

– Vi skal ud og tænke på den kamp, som var den en turneringskamp, og så håber jeg og krydser fingrer for at heldet og skarpheden, er med os i morgen.

Kampen mellem OB U/19 og Hamborg fløjtes i gang i Ådalen i Odense klokken 14:00.

In this article