OB’s ungdomshold var flyvende til indefodboldstævne

Fra den 26.-30. december deltog en del af OB’s ungdomshold i Fyens Stifttidendes Indefodboldstævne 2016. Det blev til en førsteplads til OB’s U/13, U/14, U/15 og U/17-hold. U/10 og U/11- drengene blev nummer 2, og U/12-holdet kom på en flot fjerdeplads.

Stribernes talentchef Tonny Hermansen, var meget tilfreds med resultaterne.

– Fyens Stifttidendens Indefodboldstævne er et traditionelt stævne, som har kørt i mange år, og det er altid stort for de fynske spillere at deltage. Indendørsfodbold er noget helt andet end udendørsfodbold, så det er flot og vigtigt, at vi gør en god figur. OB vil jo gerne vinde alt, vi deltager i, så det var godt, at drengene var så fokuserede, fortalte han til OB’s egen hjemmeside.

De unge OB spillere var dog ikke kun at finde i de stribede dragter, men også på forskellige skolehold. Der var fx spillere fra Ådalen, heriblandt Tietgen Handelsgymnasium og Hjalleseskolen.

– Vi havde også OB-spillere med, som deltog for deres skolehold, og flere af dem klarede sig også rigtig godt. Hunderupskolen i var i finalen mod OB i U13-rækken, og Tietgen Handelsgymnasium var også i finalen i U17-rækken. Hjalleseskolen og Tornbjerg Gymnasium var også med, så vi var rigtig godt repræsenteret, udtaler Tonny Hermansen til ob.dk.

Talentchefen synes det var en god måde at slutte året af på.

– Det var en rigtig fin måde at slutte året af på. Vi fik vist, at vi skal være stolte af os selv, og vi havde en sund respekt for vores samarbejdsklubber og modstandere. Så alt i alt var det en positiv oplevelse, siger Tonny Hermansen.

In this article