Overblik: Kai Thor Cup – Talbro og Shaibu tog pokalen

D’ BOLD var tilstede til Kai Thor Cup 2017 i Odense, og vi giver dig her et overblik over de tre placeringskampe, som er blevet spillet ved U/19-turneringen søndag middag og eftermiddag.

Fredag eftermiddag og aften blev der spillet gruppekampe ved Kai Thor Cup 2017 i Odense, og på baggrund af disse kampe, blev der spillet placeringskampe søndag middag og eftermiddag.

Første opgør var kampen om tredje- og fjerdepladsen, og det var Esbjerg og Lech Poznan, som spillede den kamp.

Og det var de polske spillere, som løb med tredjepladsen efter en 3-2 sejr over det danske hold. Det var meget af tiden en lige kamp mellem de to hold, men alligevel var det som om polakkerne havde overtaget, for det var dem, der var foran hele tiden på måltavlen.

Esbjerg tog sig dog sammen det sidste kvarter og pressede rigtig godt på og fik samtidig reduceret to gange, og de kunne også have udlignet til allersidst, hvor de havde en stor chance.

Efter det opgør var det finalen mellem norske Brann Bergen og engelske Brentford, der havde danske Justin Shaibu og Lukas Talbro med i truppen og i startopstillingen. Og det var et rigtig spændende opgør mellem de to hold. Ligesom i de to forhenværende kampe om fredagen, så havde Brentford godt fat om deres modstander. Allerede efter ni minutter kom Brentford nemlig foran med 1-0 på mål af deres danske angriber, Justin Shaibu, der har fortid i HB Køge.

Brentford fortsatte med at presse deres modstandere, men i en anden halvdel af første halvleg, havde de svært ved at få det hele til at spille. Efter 25 fik Brann tildømt et straffespark, heldigvis for Brentford var deres keeper på pletten og reddede skuddet, så det engelske hold fortsat var foran. Men blot seks minutter senere fik Brann endnu et straffespark, og denne gang kunne Brentfords målmand ikke nå bolden, og så stod der 1-1.

(Foto: Privat, Jarvis Edobor)
(Foto: Privat, Jarvis Edobor)

I første halvlegs overtid kom Brentford dog i front igen efter Lukas Talbro lagde bolden indover til Henrik Johansson, som headede bolden i mål.

I anden halvleg havde Brentford igen godt fat om modstanderne fra Norge, og med cirka 20 minutter igen var Lukas Talbro igen i oplæggerens rolle. Denne gang lagde han den ind til Zain Westbrooke, som sendte bolden i nettet, og så var sejren hjemme. Føringen holdt til slutfløjtet, og så blev holdet overrakt vinderpokalen.

Dagens sidste kamp var opgøret om femte- og sjettepladsen mellem OB og Hamborg. Hamborg vandt i fredags over Esbjerg 2-1, men tabte 2-0 til Brentford og med den dårligste målscorer af de tre hold, som alle havde vundet en kamp hver, så endte Hamborg på tredjepladsen i gruppen og skulle møde OB, som ingen kampe havde vundet om fredagen.

Kampen var uden de helt store chancer i store dele af kampen, hvor bolden var meget lige fordelt mellem de to hold, og der blev spillet meget på de to banehalvdele. Der blev dog ikke scoret før der var otte minutter tilbage af kampen. Og det var tyskerne, som headede sig på 1-0 efter et hjørnespark.

Det fik OB til at skifte gear, og de kæmpede til det sidste, og da uret ramte 90 minutter udlignede de til 1-1. Og i tillægstiden sendte de endnu engang bolden i nettet, men det mål blev underkendt for offside.

Derfor måtte de to hold i straffesparkskonkurrence, hvor OB tog sejren i sidste ende, 5-4.

In this article