Peter Vindahl Jensen får kontrakt med FCN

Peter Vindahl er blot 18 år gammel, og har nu skrevet en kontrakt der lyder på to et halvt år.

– Jeg er rigtig glad og stolt. Det er noget, jeg har stilet efter. Min udvikling er kun gået opad, lige siden jeg kom til FC Nordsjælland. Jeg har haft gode trænere og føler, at de stoler på mig, så er det gået hurtigt siger han til klubbens eje hjemmeside

Også sportschef Carsten V. Jensen er glad og tilfreds med at have skrevet kontrakt med den 18-årge målmand:

-Vi ser alle et stort talent i Peter, og det bliver spændende at følge hans videre udvikling, ikke mindst i lyset af, at han nu vil blive inspireret af klubbens nye spanske målmandstræner Iñaki, der kommer med andre og spændende ideer til videreudvikling af alle klubbens målmænd.

Peter Vindahl Jensen har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2019.

In this article