Sandsberg om trænerros til international turnering i Madrid: Kan stadig blive bedre

Tilbage i september 2016 var FC Midtjyllands U/14-hold afsted til en turnering i Madrid, hvor de slog store hold som PSG og Sporting Lissabon.

PSG, Chelsea, Sporting Lissabon, Real Madrid. Listen var lang over store hold til en international turnering i Madrid i september 2016, hvor FC Midtjyllands U/14-hold også var tilmeldt.

Det blev i alt til tre sejre, to uafgjorte kampe og tre nederlag over de otte kampe, som holdet nåede at spille. De besejrede hold var franske PSG, portugisiske Sporting Lissabon og japanske JEF United. Desværre for danskerne røg de i kamp med Real Madrid to gange, som også resulterede i to nederlag, foruden et nederlag til engelske Chelsea. De to uafgjorte resultater var mod amerikanske Crossfire Premier og engelske Sunderland. Så selvom resultaterne kun rakte til en syvendeplads, var resultaterne ganske imponerende for de unge danske spillere.

– Jamen jeg synes vi klarede os rigtig godt, fordi de andre hold var meget gode, og vi fik rigtig meget modstand. Mere end vi får hjemme i Danmark. Og det var ikke kun inde på banen vi fungerede godt, vi fungerede også rigtig godt uden for banen. Vi var gode til at vise logoet frem og ikke lave noget, vi ikke skulle. Rent faktisk synes jeg vi spillede godt i alle kampe, vi spillede dernede, forklarer Mads Sandsberg, som er forsvarsspiller for FCM U/14, til D’ BOLD.

– Det var en kæmpe ære at spille mod så store hold. Og det var selvfølgelig meget stort og vinde over PSG og Sporting Lissabon, fordi man også ved, de er meget kendte og gode oppe i de store rækker.

Selvom det blot blev til en syvendeplads til danskerne ved turneringen, så fik Mads Sandsberg meget ros af Talent+ træneren Anders Nim efter turneringen. Nim kaldte Sandsberg for en af de allerbedste forsvarsspillere til turneringen. Og den ros gik ikke forbi Sandsberg, der er meget beæret over disse rosende ord.

– Jeg kan ikke sæt ord på det. Det er bare stort at få så meget ros af træneren. Men selvom jeg fik så meget ros af træneren, er der stadig nogle personlige ting jeg kan gøre bedre, forklarer den unge forsvarsspiller.

– Jeg synes jeg spillede rigtig rigtig godt i alle kampe og leverede en kæmpe indsats i alle kampe.

Efterårssæsonen bød ikke kun på turnering i Madrid, men også i Norge, hvor FCM U/14 vandt det hele efter en 1-0 sejr over engelske Tottenham i finalen.

In this article