Silkeborgs U/15 var flyvende til træningsstævne i Viborg

Efter en velfortjent juleferie skulle Silkeborgs U/15 drenge i aktion for første gang i 2017. Holdet deltog i et stort træningsstævne i Viborg. Der mødte de unge Silkeborg drenge en række andre stærke hold. Drengene viste sig fra den absolut bedste side, og endte med at vinde stævnet efter de fik en 2-0 sejr over HB Køge i finalen.

Drengenes vej til finalen startede med et opgør mod Thisted, som endte 2-2. I kampen manglede de unge talenter lige de sidste procenter i de afgørende situationer.

De fandt til gengæld de procenter frem, da de mødte SUB Sønderborg i turneringens andet opgør. Frederik Carstensen var, med et flot hattrick, en af hovedpersonerne bag den store 5-0 sejr. Derefter var U/15-drengene næsten uovervindelige og da de vandt 4-1 over HIK, var finalepladsen sikker.

I finalen var SIF’erne igen en tand stærkere end deres modstandere. Igen slog Frederik Carstensen og Alexander Lind til, og Silkeborg fik en overbevisende finalesejr på 2-0.

Deres cheftræer, PC Hansen, var også meget tilfreds med drengenes præsentation.

– Vi har fået alle spillere i kamp og samtidig været forskånet for skader. Drengene leverede rigtig flotte præstationer over hele weekenden, og så er det jo altid fedt at vinde en pokal. Det lover godt for vores kommende forår, udtalte cheftræneren til silkeborgif.com.

In this article