Skive hapser ung FCM-duo

FCM sender to unge talenter på en lejeaftale i Skive, i håbet om at de kan få mere spilletid på seniorniveau.

Anders Hagelskjær og Jakup Thomsen blev i sommer tilbudt førsteholdskontrakter hos FC Midtjylland, som de begge takkede ja til. Det er dog ikke blevet til noget spilletid på klubbens førstehold, og blandt andet af den grund, er de to spillere fra årgang 97 sendt til Skive IK på en lejeaftale for resten af sæsonen.

– Skive er et godt sted for deres udvikling. Det er en klub med et godt træningsmiljø, hvor de kan tage næste step i deres karrierer. De har gjort det godt i FC Midtjylland, men for at fortsætte deres udvikling skal de ud og have fast spilletid på seniorniveau, og nu får de mulighed for at vise sig frem i Skive, og det ser vi som et godt match, siger sportsdirektør Claus Steinlein til ulvenes hjemmeside.

FCM har tidligere sendt spillere til Skive med stor succes. Både Jesper Juelsgaard og Christian Sivebæk har været igennem den tur, og seneste er blandt andet Mikkel Frankoch og Rasmus Lauritsen skiftet permanent til klubben fra FC Midtjylland, hvor Frankoch tidligere havde været udleje til klubben.

– Det er en klub, vi kender godt, og som vi tidligere har haft spillere udlejet til. Skive har gjort det rigtig godt og spiller fortjent med i toppen af 1. division. Der bliver lavet et godt stykke arbejde i klubben med cheftræner Kim Kristensen, som vi selv kender her fra FCM, og sportschef Jesper Larsen i spidsen, og vi er glade for, at vi har lavet en aftale, som forhåbentlig er givtig for alle parter, siger Claus Steinlein.

Musefiu Ashiru og Razak Adebayo har også begge to været lejet til Skive fra FCM, og klubben har også sendt unge Simon Sterring, der også har haft sine yngste ungdomsår i Viborg, til SIK på er permanent aftale.

In this article