Talbro efter Kai Thor-triumf: Har leveret flot, men kunne være bedre

Lukas Talbro og Brentford U/19 vandt i weekenden Kai Thor Cup 2017 i Odense, hvor de formåede at vinde to kampe og kun tabe en kamp. Talbro var selv tilfreds med det han selv leverede på banen.

Brentford U/19 med danske Justin Shaibu og Lukas Talbro i truppen var nærmest uovervindelige til Kai Thor Cup i Odense, der blev spillet i den nu forgangne weekend. Det blev til to sejre og et enkelt nederlag, hvor modstanderen, Esbjerg, var heldige at score på deres få chancer, mens Brentford ellers dominerede spillet, men ikke var helt så skarpe foran mål.

– Det har været blandede præstationer. Første kamp mod Esbjerg var skidt, i anden kamp, mod Hamborg, spillede vi en god gang bold og i anden halvleg her mod Brann har vi også forholdsvist godt styr på dem, fortæller Talbro til D’ BOLD umiddelbart lige efter de søndag spillede finale mod norske Brann Bergen.

Og netop den kamp mod Brann var også nærmest en sikker sejr fra start til slut. Brentford havde kontrol over tingene på banen og endte med at vinde 3-1 efter et mål af danske Shaibu og senere to oplæg fra Talbro. Og sidstnævnte har opskriften på, hvordan Brentford virker, når de spiller bedst.

– Der fungerer vi i vores presspil og har masser af tempo på bolden i vores opbygningsspil, det er det vi lykkedes med, fortæller han.

Og set over hele turneringen, var han også ganske tilfreds med, hvad han selv leverede på banen.

– Jeg synes jeg har leveret gode præstationer gennem hele turneringen. Jeg kunne godt ønske, at det havde været bedre til tider, men sådan generelt var det okay, siger han til D’ BOLD.

In this article