Talbro om turnering i Odense: Forventer god fodbold

Lukas Talbro vender for en weekend tilbage til Odense, da han deltager i en U/19-turnering med Brentford, som Odense Boldklub er værter for.

Fredag starter en U/19-turnering i Odense, som OB er værter for. Her er hold so tyske Hamborg og engelske Brentford deltagende. Og for Brentford tørner danske Lukas Talbro ud, som har fortid i Odenses ungdomsregi.

– Ja, selvfølgelig glæder jeg mig til det. Det er altid spændende at deltage i en international cup. Og så glæder jeg mig egentlig bare til at se hvilket niveau, de andre hold har, siger Talbro til D’ BOLD.

Til turneringen er foruden OB, Brentford og Hamborg er norske Brann Bergen, polske Lech Poznan og danske Esbjerg fB også en del af turnerings seks hold. Holdene er delt op i to grupper, og fredag vil der blive spillet gruppespil. Alt efter holdenes placering i grupperne, vil de spille placeringskamp mod det hold, der endte på samme plads i deres gruppe på søndag.

– Jeg forventer at vi får spillet noget god fodbold og nogle tætte kampe, på et højt niveau. Jeg tror og håber, at der vil være et højt niveau og god kvalitet i kampene, siger Talbro.

For OB og Esbjerg er turneringen en del af deres forårstræning frem mod U/19 Ligaens forårsopstart i slutningen er februar.

In this article