Thomas Gundelund: Det var det, jeg havde kæmpet for

Foto: www.vejle-boldklub.dk
Foto: www.vejle-boldklub.dk

Thomas Gundelund blev forleden udtaget til U/16 landsholdet for første gang nogensinde. D’ Bold har talt med det unge talent, som fortæller, at han længe har kæmpet for at blive udtaget til U/16 landsholdet.

Selvom Thomas Gundelund måske ikke er et navn de fleste kender, kan det godt være, at vi fremover skal til at holde ekstra øje med ham. I hvert fald blev han forleden for første gang udtaget til U/16 landsholdets træningslejr på Cypern, og det er noget, som betyder meget for Thomas Gundelund.

– Det var selvfølgelig en dejlig nyhed at få, det var det jeg havde kæmpet for i den første halve sæson. Det var en skøn følelse at stå i den rød-hvide trøje og føle man var inde omkring landsholdet.

– Det var fedt, at være sammen med dem der var ældre, så kunne man lære lidt af dem, fordi nogle af dem havde jo prøvet det før.

Thomas Gundelund fortæller samtidig lidt om, hvad de unge landsholdsdrenge egentlig foretog sig under træningslejren på Cypern.

– Vi havde en del træningspas, hvor der var fokus på indlæg og løb i boksen. Vi havde en eftermiddag hvor vi skulle ind til byen og kigge lidt, men der var ikke meget at se på. Vi var nede i spa-området et par gange, så vi kunne yde max til kampene.

Unge Thomas Gundelund har over en længere periode optrådt for U/15-landsholdet, men nu kan det være, at Vejle-spilleren fremover skal optræde for U/16-landsholdet.

In this article